Expert in Subaru

AutoVermeulen & Subaru: Een vertrouwde combinatie

Een Subaru rijdt je niet zomaar, dat is een bewuste keuze. Subaru behoort tot de meest betrouwbare automerken ter wereld, daar wilt natuurlijk zo lang mogelijk en optimaal van genieten. Juist daarom is goed en regelmatig onderhoud van levensbelang. 

Expert in Subaru.

AutoVermeulen heeft ruim 25 jaar ervaring met onderhoud en service van Subaru. Hiermee kunnen we ons met recht Expert in Subaru noemen, voor Zeeland en ver daarbuiten.

Subaru erkend reparateur.

Sinds enige jaren is AutoVermeulen geen Subaru dealer meer, maar concentreren wij ons vol toewijding, passie en een onuitputbare drive op het onderhoud en de reparatie van uw Subaru, ongeacht het type of bouwjaar. Een Subaru is namelijk niet zomaar een auto, een Subaru is bijzonder, héél bijzonder!

Onze Subaru monteurs zijn goed getraind (door Subaru zelf) en vanzelfsprekend maken wij gebruik van originele Subaru onderdelen. Maar weet u wat het grote verschil is? AutoVermeulen investeert in de kennis van het personeel, en niet langer te in de opgelegde randzaken die horen bij een Subaru dealerschap.  Degene die daarvan profiteert bent u!

Subaru Mobiliteits Service.

Geeft u uw Subaru in onze handen, en mogen wij voor u het onderhoud uitvoeren? Dan ontvangt u van ons gratis Subaru Mobiliteits Service (SMS), als dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

AutoVermeulen is officieel erkend Subaru reparateur voor de gehele provincie Zeeland.

HomeExpert in Subaru