Tennisclinic TV Veere

AutoVermeulen is een écht familiebedrijf. En één van de eigenschappen van een familiebedrijf is dat wij betrokken zijn met de maatschappij en onze klanten. Sport is één van de dingen die wij al jarenlang steunen; o.a. voetbal, wielrennen, tennis . . . langs diverse velden komt u ons tegen.

AutoVermeulen Veere Open 2022

Tennis vereniging Veere is één van de verenigingen die we al jaren steunen en dan met name het Jaarlijkse Veere Open toernooi (Toernooidirecteur Jan Maljers). Uit eigen ervaring kunnen wij inmiddels zeggen dat dit ieder jaar weer een perfect georganiseerd toernooi is waar naast het sportieve gedeelte ook zeker plaats is voor gezelligheid. Niet voor niets is dit toernooi dan ook ieder jaar al snel volgeboekt.

Tennisclinic

Speciaal voor onze klanten bieden wij een tennisclinic aan, verzorgd door tennisschool Jasper Smit, uiteraard op de velden van TV Veere én tijdens het Veere Open.

Deze tennisclinic is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Zelfs mensen die nog nooit een tennisracket hebben aangeraakt zullen plezier beleven aan de tennisclinic en direct profijt hebben van de tips en trics. Ideaal dus om kennis te maken met de sport en/of de vereniging of juist leerzaam voor de meer ervaren tennisser.

Compleet verzorgd, exclusief én bovendien gratis

Meedoen aan deze clinic is gratis voor klanten van AutoVermeulen. Maar . . . voor maximaal 15 personen, dus meldt u meteen aan onderaan deze pagina, want vol=vol. U wordt ontvangen op de club met een drankje en een hapje en ook na de clinic zorgen we goed voor u.

Meld u hieronder aan voor de tennisclinic door tennischool Jasper Smit.

Zaterdag 20 augustus 10.00-12.00 uur

Tennis Vereniging Veere

Veerseweg 24, 4351 RK Veere


U bent allen harte welkom in Veere voor de tennisclinic (met het hele gezin), maar om iedereen een kans te geven is het aantal deelnemers per inschrijving maximaal 2 personen. Zodra wij u inschrijving binnen hebben bevestigen wij dit aan u. Mocht het aantal overschreven zijn, plaatsen wij u op de reservelijst.

HomeTennisclinic TV Veere