AutoVermeulen Vakantiefoto Wedstrijd 2023. Doe mee en win een Beautybehandeling t.w.v. 299,-

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar!

Genieten van een prachtige tijd met elkaar.  

Reist u naar een tropisch oord, blijft u in eigen land of viert u misschien wel vakantie in uw eigen achtertuin? Losse dagjes weg of misschien wel klussen in huis of tuin? Lekker luieren of juist actief bezig zijn? Iedereen vult zijn vakantiedagen anders in, maar één ding is zeker; In de vakantietijd maakt u de mooiste herinneringen en deze heeft u vast met uw camera of telefoon vastgelegd. Stuur uw mooiste vakantiefoto in en doe mee met de AutoVermeulen Vakantiefotowedstrijd!

Meedoen is simpel: Stuur de mooiste foto in die u tijdens uw vakantie hebt gemaakt. Deze mag met een professionele camera gemaakt zijn maar ook “gewoon” met uw telefoon. U mag zelfs uw foto bewerken om ‘m nog mooier te maken. Laat uw creativiteit de vrije loop.

Wij stellen maar één eis aan de foto! Uw auto moet er op één of andere manier op zichtbaar zijn: Voor de caravan, naast de tent, voor het hotel, onderweg (aan de laadpaal), volgepakt, op Schiphol, alles kan en alles mag. Auto gehuurd? Ook dat kan! Wij zijn benieuwd . . .

En de winnaar is? Dat gaan we samen bepalen . . . We plaatsen alle foto’s in ons fotoalbum op onze website. Meedoen kan t/m 30 Oktober , , , En de winnaar kiezen we samen, tijdens de WinterPitstopDagen begin November!

Wat kunt u winnen? De mooiste, grappigste, creatiefste foto wint een complete beautybehandeling (t.w.v. € 299,-) voor de auto. Na de vakantie is uw auto over het algemeen wel toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Deze behandeling is niet zomaar een schoonmaakbeurt, wij maken ‘m weer zo mooi als toe hij de showroom verliet.

Wat te doen / In het kort

  • Stuur de mooiste vakantie foto in met uw auto in de hoofdrol.
  • De foto dient recent gemaakt te zijn (2023).
  • Bewerken mag, maak ‘m nog mooier/creatiever.
  • Wij plaatsen de foto op de website.
  • Insturen kan t/m 30 Oktober (incl. herfstvakantie)
  • U kiest de winnaar, tijdens de WinterPitstopDagen begin November.

Ook leuk voor onderweg:

AutoVermeulen gaat verder. Wij rijden zelfs (figuurlijk) met u mee als u onderweg bent. Dit doen we met onze eigen Spotyfylijst: De AutoVermeulen Top-60 voor onderweg. Zo kunt u onderweg lekker genieten van de leukste muziek, dat maakt autorijden nog prettiger.


Upload hieronder uw mooiste vakantiefoto(s) en doe mee!

U mag uw mooiste vakantiefoto ook naar ons mailen: info@autovermeulen.nl o.v.v. Vakantiefotowedstrijd.

Stap 1 van 2

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Door deel te nemen aan de vakantiefotowedstrijd gaat u er mee akkoord dat uw inzending geplaatst mag worden op onze social media kanalen.

HomeAutoVermeulen Vakantiefoto Wedstrijd 2023.