Vervangend vervoer

AutoVermeulen biedt u altijd een vervangend vervoer aan. Als wij aan uw auto werken kunt u zorgeloos uw weg vervolgen. Standaard vervangend vervoer is bij ons altijd een A-klasse auto (Kia Picanto, Fiat Panda of 500).

Particulier

indien u gekozen heeft voor FabrieksOnderhoud dan betaald u geen dagprijs voor het vervangend vervoer, wij spreken dan ook van gratis vervangend vervoer. U betaald uitsluitend een kostenvergoeding voor de verreden brandstof.

Lease/Privatelease

Afhankelijk van uw leasemaatschappij en leasecontract heeft u recht op vervangend vervoer. Kiest uw leasemaatschappij ervoor de auto volgens FabrieksOnderhoud te laten onderhouden dan krijgt u het vervangend vervoer van ons; gratis vervangend vervoer dus. U betaald zelf uitsluitend een kostenvergoeding voor de verreden brandstof, brandstofkosten zijn altijd uitgesloten van het leasecontract.

Grotere auto als vervangend vervoer?

Mocht u – bijvoorbeeld zakelijk – een andere klasse auto willen rijden dan de standaard, vraag dan naar de mogelijkheden. In overleg met u en/of de leasemaatschappij kunnen we een grotere (huur)auto voor u inzetten tegen meerprijs.

Ga toch fietsen!

Fietsen is gezond voor lichaam én geest. Daarom heeft u – ongeacht de onderhoudskeuze – altijd recht op een gratis leenfiets. Speciaal voor onze klanten hebben we opvallende leenfietsen die u kunt reserveren bij het maken van een werkplaatsafspraak.

Werkwijze vervangend vervoer

Bij het maken van de werkplaatsafspraak kunt u aangeven of u gebruik wil maken van vervangend vervoer. Vervolgens reserveren wij een auto voor u op de door u gekozen datum/tijd. Aanpassingen op het standaard vervangend vervoer kunt u dan aangeven.

Op het moment dat u de auto meeneemt wordt de “beginstand” genoteerd en bij het terugbrengen de “eindstand”, het verschil zijn de verreden kilometers waarover u een brandstofvergoeding betaald. U hoeft de auto niet af te tanken, wij zorgen dat er voldoende brandstof aan boord is. Om het vervangend vervoer betaalbaar te houden hebben wij het aantal kilometers gelimiteerd tot 75 km per dag.

Kosten vervangend vervoer

De kosten van vervangend vervoer zijn geheel afhankelijke van de onderhoudskeuze die u óf de leasemaatschappij gemaakt heeft.

  • Gratis vervangend vervoer
  • Brandstofvergoeding per km: € 0,15
  • Eigen risico bij schade € 350,-

 

  • Vervangend vervoer / Servicetarief: € 27,50
  • Brandstofvergoeding per km: € 0,15
  • Eigen risico bij schade € 350,-

                                                       

HomeVervangend vervoer