Over ons

Eurorepar: hét multimerken netwerk van Stellantis

Stellantis is ontstaan door de fusie van de Franse PSA group (Peugeot) en het Italiaanse FCA (Fiat). Stellantis is hiermee één van de grootste auto- én onderdelenfabrikanten ter wereld. Merken die Stellantis produceert zijn o.a. Peugeot, Citroën/DS, Opel, Alfa Romeo, Fiat/Abarth en Jeep. In deze merken zijn we niet alleen thuis, we voelen ons er ook in thuis. We noemen deze merken dan ook niet voor niets onze (t)huismerken!

Inmiddels is Eurorepar actief in 30 landen met ruim 5.700 vestigingen wereldwijd waarvan 130 vestigingen in Nederland. Hiermee hebben wij toegang tot een databank met internationale kennis van alle merken en modellen auto’s, waar onze monteurs altijd op terug kunnen vallen. De onderdelen die in onze werkplaats worden gebruikt worden zijn speciaal ontwikkeld door Eurorepar en daardoor scherp geprijsd. Zo krijg je altijd de beste service voor je auto, voor de beste prijs. Heeft je auto nog fabrieksgarantie? Kies dan voor FabrieksOnderhoud! We onderhouden je auto volgens fabrieksnormen met originele merk onderdelen, hiermee waarborgen we voor jouw de fabrieksgarantie.

Eurorepar by AutoVermeulen!
Eurorepar Goes is op zijn beurt onderdeel van AutoVermeulen. Wij zijn onafhankelijk Expert in de merken Kia en Fiat én servicedealer voor het merk Subaru en een begrip in Zeeland sinds 1962. Al meer dan 60 jaar combineren wij de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf.

Wij hét adres voor slimme ondernemers, wij onderhouden, repareren en servicen uw complete (multimerken) wagenpark van zowel personen- als (lichte)bedrijfsauto’s. Een slimme ondernemer is niet langer gebonden aan één merk, één servicepartner dat is de crux!

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om onze klanten ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor hun mobiliteitsbehoefte – of je nou één particuliere auto bezit of een wagenpark van 100 – dat beloven wij!

Openingstijden

Werkplaats

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Stel uw vraag
HomeVestigingenEurorepar Car Service