Werkplaatsafspraak Online

werkplaatsafspraak online

Eenvoudig 24 uur per dag online een werkplaatsafspraak voor uw auto inplannen? Dat kan! Hieronder kunt u direct zelf uw keuze maken en vervolgens inplannen op de dag en tijd die u het beste past.

Vragen of persoonlijk advies?

Bezig met laden…

Eurorepar Goes . . .

is een onderdeel van AutoVermeulen, een begrip in Zeeland sinds 1962.

Als Expert in KiaExpert in Fiat én Subaru Servicedealer combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. 

Door ons aan te sluiten bij Eurorepar kunnen wij een nog bredere klantenkring van dienst zijn. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op onze vertrouwde topservice en de vakkundige handen van onze monteurs die met zorg aan jouw auto werken.

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om je ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor je mobiliteitsbehoefte. Dat beloven wij!

Met hartelijke groet,

Team/Familie AutoVermeulen


Stellantis!

Stellantis is ontstaan door de fusie van de PSA group en FCA én daar mee één van de grootste auto- en onderdelenfabrikanten ter wereld. Automerken die onder Stellantis vallen zijn o.a. Peugeot, Citroën/DS, Opel, Alfa Romeo, Fiat/Abarth en Jeep. Deze merken noemen wij onze (t)huismerken. In deze merken zijn we namelijk thuis. Van deze merken hebben we alle technische ondersteuning en van deze merken houden we.

Iemand die goed heeft opgelet mist nog een aantal merken die óók binnen het Stellantis concern gefabriceerd worden: Het Italiaanse Lancia en Maserati bijvoorbeeld, maar ook de van oorsprong Amerikaanse merken Chrysler en Dodge. Met deze automerken bent u net zo welkom, maar we zijn er iets minder in thuis.